Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER NOTARISSCORE

HET VERHAAL ACHTER NOTARISSCORE

Een aantal jaar geleden zijn wij, een drietal ondernemers met een juridische achtergrond, begonnen met een beoordelingstool voor advocaten. Inmiddels is dit een groot succes. Op een gegeven moment viel het ons op dat er tot voor kort geen beoordelingstool voor het notariaat bestond. Hier hebben wij, samen met de grootste beoordelaar van Nederland (Klantenvertellen), verandering in gebracht. Klantenvertellen heeft uitgebreide ervaring binnen de reviewwereld, terwijl wij bezitten over kennis van en een netwerk binnen het notariaat. Grote partijen zoals Coolblue, T-mobile en Centaal Beheer maakten al gebruik van Klantenvertellen. Nu geldt dit ook voor notarissen.

Het unieke keurmerk dat we hebben ontwikkeld is in stand gebracht door nauw samen te werken met Klantenvertellen. Zowel qua uiterlijk als inhoud is het volledig afgestemd op notariskantoren. Op die manier is het een ware verrijking van uw website.

Het keurmerk van Notarisscore wordt inmiddels al door veel notariskantoren effectief gebruikt, mede omdat het zo eenvoudig te installeren is. Ons doel is om nog meer kantoren te overtuigen en zodoende te zorgen voor een eerlijk en betrouwbaar beoordelingssysteem voor elk notariskantoor. Zo profiteert ook de cliënt, zij zien op die manier immers welke notaris het beste bij hem of haar past. Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op en wij vertellen u alles over wat Notarisscore u kan bieden.

Het team van Notarisscore

Benieuwd hoe Notarisscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://notarisscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://notarisscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/notarisscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off